تبلیغات در تلگرام
تبلیغات در اینستاگرام
تبلیغات در فیسبوک
تبلیغات در گوگل پلاس
تبلیغات در توئیتر
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 769

آموزش راههای افزایش ترافیک سایت (بخش پنجم)

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

 

سئو سایت در اصفهان

ویدئو و سئو

پتانسیل جذب ترافیک: 4               میزان دشواری: 5

با پیشرفت روز افزون تکنولوژی کاربران زیادی هم جذب آن شده اند و محتوا مطالب موجود در اینترنت کاملاً تغییر کرده و به روز شده اند. تا مدت ها قبل بیشتر موضوعات و محتواها در فضای مجازی به صورت متنی بودند که هر از گاهی با یک یا چند عکس جذاب تر می شدند. در حال حاضر استفاده از ویدئو ها و فایل های صوتی رونق بسیاری گرفته است. ویدئو در سئو سایت نیز کاربردی است.

شبکه های زیادی برای به اشتراک گذاری ویدئو ها وجود دارند که می توان یکی از بزرگترین آنها یعنی یوتیوب را نام برد که روزانه بازدید بسیار بالایی دارد. می توانیم ویدئو های خود را در این شبکه های اجتماعی گذاشته و شاهد بازدید و نظرات زیادی باشیم. اما چگونه می توان با به اشتراک گذاری ویدئو به سئو خود کمک کنیم؟ برای این منظور باید از قسمت توضیحات بخش ویدئوها لینک مربوطه را دریافت کرده و تمام بازدید کنندگان را جلب سایت خودمان کنیم.

ویدئوها نسبت به متن تاثیر بیشتری روی مشتریان دارند. ویدئو ها در ایجاد برند سازی نیز بسیار موثر است. طراحان سایت می توانند در حین ضبط ویدئو، به سایت خود نیز اشاره کنند و یا کاربران خود را با استفاده از زیرنویس با سایت خود آشنا کنند. گاهی اوقات این ویدئو ها می توانند نتایج بالاتری را در موتور های جست و جو به خود اختصاص دهند.

طراحان سایت برای ضبط ویدئو ها نیاز به یک دوربین با کیفیت دارند که باید دارای میکروفن با کیفیتی باشد.

اینفوگرافیک و سئو

پتانسیل جذب ترافیک: 5               میزان دشواری: 5

بهینه سازی سایت در اصفهان

اینفوگرافیک (Infographic) از دو کلمه Information به معنای اطلاعات و Graphic یا تصویر، تشکیل شده است. در معنای دقیق تر، وقتی اطلاعاتی به تصویر کشیده شده است ما یک اینفوگرافیک داریم. امروزه مردم توجه کمتری به نوشته ها و متون دارند و هرچه پیش تر می رویم از این توجه کاسته می شود و تمایل به جنبه های دیداری بیشتر می شود. اینفوگرافیک، روشی است که با به کارگیری صحیح از آن، خسته ترین و بی حوصله ترین افراد هم درگیر موضوع می شوند و به راحتی با آن ارتباط برقرار می کنند.

اینفوگرافی، بصری صحبت می کند و هدف اصلی آن انتقال اطلاعات است. به گونه ای که به آن ها جان بخشیده و اطلاعات را برای مخاطبان زنده می کند. اینفوگرافیک باعث می شود که مخاطبان فقط با نگاهی کوتاه، حجم بسیاری از مطالب را دریافت کنند و برایشان ماندگار شود. تمام حواس انسان(حواس پنج گانه) در یادگیری و دریافت مطالب مختلف، نقش دارند. بررسی ها نشان داده که ۷۵ درصد اطلاعاتی که ما کسب می کنیم از طریق حس بینایی است، ۱۳ درصد یادگیری از طریق کاربرد حس شنوایی، ۶ درصد یادگیری از طریق کاربرد حس لامسه، ۳ درصد یادگیری از طریق حس چشایی صورت می گیرد. همانطور که می دانید بیشتر اطلاعاتی که دریافت می کنیم از طریق حس بینایی است. مغز انسان، علاقه ی زیادی به تحلیل و ذخیره اطلاعات بصورت بصری دارد.

زمانی که می خواهیم مخاطبان را با هدفی که داریم آشنا کنیم و یا این که داده ها و اطلاعاتی را با آن ها به اشتراک بگذاریم و یا این که تبلیغی بنویسیم، بیشتر از هرچیزی از متن استفاده می کنیم و مقاله ای را در زمینه ی هدفی که داریم، می نویسیم. اما به این موضوع باید فکر کرد که چند درصد از مخاطبان تمامی مطالب را می خوانند و واقعاً هدف را درک می کنند؟ وقتی که مقاله ای ارائه می شود، خواننده حداقل باید یک و یا دو پاراگراف را مطالعه کند تا با موضوع آشنا شود. اینفوگرافیک، تبدیل متنی که می توان خواند به تصویری که می توان دید، نیست. بلکه حجمی متعادل از ترکیب معنادار و واضح کلمات، تصاویر و اشکال مشخص و مربوط است که در کنار هم یک واحد یکپارچه از اطلاعات را می سازند. باید توجه داشته باشید که نوع محتوا و طراحی هر دو دست به  دست هم می توانند جلب توجه کنند و مؤثر باشند. اگر ناب ترین محتوا هم در اختیار داشته باشید ولی نتوانید طراحی مناسبی داشته باشید در این صورت ذهن مخاطب را مخدوش کرده و دیگر امیدی نداشته باشید که متوجه مقصود شما بشوند.

اینفوگرافیک در زمینه های آموزش، گزارش نویسی، تبلیغات، فرهنگ سازی، ترویج علم، رزومه نویسی، اطلاع رسانی، ارائه و … کاربرد های بسیاری دارد که هر کدام از آن ها گرافیک خاص خود را باید داشته باشد.

اینفوگرافیک از لحاظ گرافیک به سه دسته تقسیم می شوند:

  •  ایستا یا چاپی: این نوع از اینفوگرافی می تواند هم در وبسایت قرار گیرد و هم در نشریه و رسانه چاپ منتشر شود.
  • تعامل: این اینفوگرافی ها می توانند در وب سایت شما قرار گیرند و با توجه به علاقه مخاطب و یا استراتژی طراحی آن می شود روی نقاط مختلف آن کلیک نمود و در هر کلیک اطلاعات مختلفی در اختیار کاربر قرار می گیرد.
  • چند رسانه ای: این نمونه از اینفوگرافی ها شامل گرافیک و تصویر، صدا و حرکت است. کاربردهای فراوانی می توان برای آن متصور شد.

اینفوگرافیک از لحاظ محتوا به دو دسته تقسیم می شوند:

    •  اینفوگرافیک خبری: در رسانه های خبری به کار گرفته می شود.
    • اینفوگرافیک اطلاع رسان و یا غیر خبری: برای مطلع کردن یا آموزش و یا سرگرم کردن مخاطب از موضوعی طراحی می شود. یا حجمی از اطلاعات را بصورت اینفوگرافی طراحی می کند که برای خواننده قابل درک و بررسی باشد.

برای ساخت یک اینفوگرافیک خوب باید جامعه هدف خود را بشناسید و به درستی مخاطبان خود را انتخاب کنید. و این که با ساده ترین روش ها، مسائل پیچیده را به تصویر کشیده و برای مخاطب قابل فهم کنید و این که موضوعاتی را انتخاب کنید که در میان موضوعات سایر افراد در حوزه ی فعالیت شما، از محبوبیت بیشتری برخوردار باشد.

امروزه بهترین راه برای بازاریابی محصولات، اینفوگرافی است. به دلیل آن که:

  • با استفاده از آن می توانید حیطه فعالیت های خود را در شبکه های اجتماعی افزایش دهید و به این طریق افراد علاقه مند به کسب و کار شما، اینفوگرافی هایتان را با دیگران به اشتراک می‌گذارند و در نتیجه دیگران مشتاق می شوند که درباره شما بیشتر بدانند و به این راحتی در میان بازار شلوغ در دنیای آنلاین توجه مخاطبان را به خود جلب می کنید.
  • همانطور که می دانید دلایل زیادی باعث افزایش رتبه سایت می شود. اما بطور کلی مهم ترین دلیل آن، میزان زمانی است که مخاطب در سایت شما سپری می کند. با اینفوگرافی این زمان را از مخاطبان می گیرید که باعث سرگرم شدن و رفع نیاز آن ها می شوید و به دنبال آن سایت تان از اعتبار کافی برخوردار می شود.


هدف یک اینفوگرافی خوب این است که اطلاعات و داده ها را بصورت مختصر، مفید، شفاف و بدون ابهام در قالب تصاویر، نمودارها و طرح های مختلف بصورتی که همگی بازگو کننده یک موضوع هستند، به شکلی جذاب و با حفظ یکپارچگی نمایش دهد تا مخاطب در کمترین زمان بیشترین اطلاعات را دریافت کند و با دیگران به اشتراک بگذارد. اگر در تهیه و تولید اینفوگرافیگ، اصول طراحی، استراتژی جمع آوری اطلاعات و ارائه محتوا را رعایت نکنیم، ارتباط شما با مخاطبان قطع می شود. اما اگر بتوانید تمامی این موارد را رعایت کنید، در بازه ی کمتر از شش ثانیه در ذهن مخاطب قلاب انداخته و او را متمرکز روی پیام اصلی تان می کنید.

 

بلاگ و سئو

پتانسیل جذب ترافیک: 4               میزان دشواری: 4

ساخت وبلاگ چه تاثیری بر روی سئو و بهینه سازی دارد؟

سئو سایت اصفهان

در صورتی که قصد دارید مطالب و مقالات آموزشی در زمینه شغلی خود ایجاد نمایید می بایست این کار را در بلاگ وب سایت انجام دهید. بلاگ در حقیقت مکانی است که شما مطالب علمی و آموزشی مورد نیاز مشتریان و همکاران خود را در آن قرار می دهد. داشتن بلاگ قوی باعث بالا رفتن بسیار بازدید کنندگان وب سایت و در نتیجه افزایش مشتریان می گردد. بلاگ تاثیر مستقیم بر روی سئو و بهینه سازی وب سایت دارد و گوگل با توجه به مطالب مفید و سودمند آن رنک بهتری برای وب سایت در نظر می گیرد. در حقیقت داشتن بلاگ قوی یکی از مهترین تاکیدات سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد.

بلاگ قوی به بلاگی می گویند که:

    • مطالب مفید و سودمند در زمینه شغلی مورد نظر در اختیار کاربران قرار دهد.
    • مطالب حتی المکان جامع و کامل باشد به طوری که تمامی موارد بحث را تحت پوشش قرار دهد.
    • کیفیت مقاله بسیار مهم بوده و بهتر است در مورد مقالات وب سایت به تمرکز خود را بر روی کیفیت مقاله قرار دهید.
    •  به صورت دوره ای می بایست در بلاگ مقالات جدیدی بارگذاری گردید به عنوان مثال هفته ای یکبار.

     

    بهتر است خود وب سایت بلاگی داشته باشد به صورت آدرس sitename/blog  تا در این بخش مقالات را بارگذاری نمایید و سعی نمایید از ساب دامنه برای بلاگ استفاده ننمایید. داشتن بلاگ فعال باعث افزایش رنکینگ وب سایت در موتورهای جستجو می گردد زیرا کاربرانی که در اینترنت در جستجوی مطالبی در زمینه شغلی شما هستند با سایت شما مواجه شده و در صورتی که مقاله شما برای کاربر مفید باشد ممکن است مقاله را در سایت های دیگر نیز به اشتراک گذارد و همین مورد باعث بالا رفتن تعداد بک لینک های طبیعی وب سایت شما می گردد. همچنین کاربران برای خواندن مطالب و مقالات سایت شما مدت زمانی را در سایت شما صرف می نمایند و همین مورد نیز تاثیر بسیار مثبتی بر روی وب سایت خواهد داشت.

    تولید محتوا عملی است که اکثرا برای وبلاگ فراموش می گردد و به آن به اندازه اهمیت آن توجه نمی گردد. هر چه یک وب سایت مطالب مفیدتری در زمینه شغلی خود در سایت داشته باشد رنک بهتری خواهد گرفت. همچنین بلاگ موفق به برند سازی وب سایت شما منجر خواهد شد. زیرا کاربران بسیاری با ورود به سایت شما مطالب را مطالعه می نمایند و در کنار آن با شرکت شما آشنا می شوند و وجود مقالات سودمند در زمینه کاری شما باعث افزایش اعتبار شرکت شما در میان بازدید کنندگان وب سایت می گردد.

    حتما سعی نمایید وبلاگ خود را با مطالب فقط و فقط در زمینه فعالیت مجموعه خود تکمیل نمایید و از درج مطالب غیر مرتبط و اخبار روز خودداری نمایید. در حقیقت می بایست وبلاگ خود را به یک مرجع در زمینه شغلی خود تبدیل نمایید. در صورتی که مطالب بلاگ سایت شما زیاد است بهتر است مطالب را دسته بندی کنید تا نه تنها صفحه اصلی بلاگ شما رنک بگیرد صفحات دسته بندی ها نیز رنک بگیرند و در موتورهای جستجو ایندکس شوند.

    بهتر است برای مطالب بلاگ خود بخش نظرات را فعال نمایید تا کاربران بتوانند در صورتی که پیشنهاد و سوال خاصی داشتند مطرح نمایند و صفحات بلاگ شما فعال تر گردد. وجود بخش نظرات باعث بالا رفتن میزان تغییرات صفحه و فعال بودن آن گردد که به افزایش رنک وب سایت کمک می نماید.

منابع : seowork.ir - aradseo.net - linux-web.ir - art-wave.org - modiresite.com

نظر دادن

برای نظر دادن به این قسمت کلیه فیلدهایی که با (*) مشخص شده اند را تکمیل نمایید.