معرفی بازاریابی دیجیتال(دیجیتال مارکتینگ)
دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی الکترونیک به نوعی از بازاریابی آنلاین گفته میشود که با استفاده از ابزارهای الکترونیکی همانند رایانه شخصی، تلفن هوشمند و … منتشر شده و از طریق آن به جذب مخاطب پرداخته میشود. همچنین این نوع بازاریابی در کانالها و بسترهای الکترونیکی متنوعی همانند وبسایت، پست الکترونیک و شبکههای اجتماعی عملیاتی میشوند.
در بازاریابی دیجیتال، افزایش سهم بازار، برندسازی و تأثیرگذاری بر روی مخاطبین مورد توجه ویژه قرار می گیرد و به عنوان یک هدف دنبال می شود. بازاریابی دیجیتال (Digital Marketing) از جهت نام و روش با اسامی دیگری از قبیل: برندینگ یا برندسازی دیجیتال (Digital Branding)، برندینگ یا برند سازی آنلاین (Online Branding)، بازاریابی یا مارکتینگ آنلاین (Online Marketing) و یا بازاریابی یا مارکتینگ اینترنتی (Internet Marketing) و یا سایر اسامی مشابه دیگر، تطابق و همپوشانی دارد.
بررسی روند راهاندازی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ از ابتدا تا انتها
در دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) باید ابتدا به راه اندازی و طراحی سایت خود اقدام نمایید، چرا که با طراحی وبسایت، هویت برند شما در فضای آنلاین ایجاد می گردد. در نظر داشته باشید با توجه به تعداد کاربرانی که از طریق موبایل و یا تبلت به وب سایت شما سر می زنند، طراحی وب سایت واکنش گرا (ریسپانسیو) و سازگار با موبایل (responsive) از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. همچنین تعداد صفحاتی که شما در طول دوره طراحی، پیاده سازی، پشتیبانی، نگهداری و به روزرسانی وب سایت به ایجاد و توسعه آن می پردازید از نکات قال توجه است، زیرا بازدید بیشتری را شامل می شوند. اهتمام به تولید محتوای اصیل و ارزشمند که با عنوان بازاریابی محتوا (Content Marketing) از آن یاد می شود در راستای فعالیت های برندسازی دیجیتال و آنلاین، ارزشمند و حائز اهمیت است.
توجه به اصول سئوی سایت و بهینه سازی وبسایت در موتورهای جستجو (seo) نیز از ملزومات اصلی کار شماست. به هر میزان که سئوی وبسایت شما قوی تر باشد، بازدید بیشتری را بدست خواهید آورد و به همان میزان، مورد توجه مخاطبین خود قرار خواهید گرفت. سئو سایت شما چیزی نیست که بتوانید از آن غافل بمانید و پویایی و زنده بودن شما، منوط به حضور پررنگ شما در نتایج جستجوی موتورهای اینترنتی از جمله گوگل است.
در دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتال) نرم افزارهای موبایل با هدف بازاریابی موبایلی (Mobile Marketing)، بازاریابی پیامکی (SMS Marketing) و تبلیغات موبایلی (Mobile Advertising) به کار گرفته می شوند.
سرویس های ارسال ایمیل انبوه با هدف بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ (Email Marketing) و سرویس های نمایش تبلیغات با بهره گیری از اینفوگرافیک (یا اینفوگرافی /Infographics) و پخش زنده در سایت و وبینار به عنوان ابزارهای مهم و پرکاربرد مورد توجه قرار می گیرند و برای هوشمندانه تر عمل کردن در بازاریابی و برندینگ دیجیتال نباید از آنها غافل ماند.
شبکه های اجتماعی نیز به عنوان یکی از محبوب ترین ابزارها در فضای اینترنت به یکی از راهکارهای قدرتمند بازاریابی و برندینگ دیجیتال تبدیل شده است که شما می توانید با آن به میان مردم رفته و کالا و خدمات خود را به افراد معرفی کنید و از کاربرد آن در توسعه تجارت، سازمان و برند خود بهره ببرید.
شرکت فراسان، در کنار خدمات خود مبنی بر طراحی سایت و پیاده سازی پرتال های اینترنتی، به ارائه خدمات منحصر به فرد و مطمئن در خصوص بازاریابی و برندینگ دیجیتال، در بهترین سطح و به صورت یکپارچه و هماهنگ با کلیه شبکه های اجتماعی، اینترنتی و موبایلی مشتریان خود می پردازد.
راهکارهای کلی بازاریابی دیجیتال فراسان
- طراحی، توسعه، پشتیبانی، نگهداری، بروزرسانی انواع سایت و پرتال اینترنتی
- تقویت برند سازمانی، کسب و کار، اشخاص و شرکت ها با ابزارهای دیجیتال (برندسازی آنلاین و برندینگ دیجیتال)
- ارسال پست های آموزشی مرتبط با فعالیت مشتریان در شبکه های اجتماعی (با لینک ادامه مطلب در سایت مخاطب)
- راه اندازی مسابقات و کمپین های مربوطه
- تحلیل و پاسخ نظرات به در شبکه های اجتماعی و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای توسعه فعالیت های مجازی
- اطلاع رسانی مناسبتها، مراسم و وقایع برگزار شده مشتریان در شبکه های اجتماعی (بازاریابی شبکه های اجتماعی)
- مدیریت نظرات کاربران برای جلوگیری از قرار دادن مطالب نامناسب
- ارسال محتوا با خبرنامه ایمیلی با قابلیت پیگیری ادامه مطلب در وبسایت (بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ)
- ارسال اخبار مرتبط با فعالیت مشتریان در شبکه های اجتماعی (با قرار دادن لینک ادامه مطلب برای مشاهده ادامه مطلب در سایت)
- طراحی و ایجاد بلاگ در وب سایت مشتری با قرار دادن مطالب مورد نظر وی (بازاریابی محتوا و تولید محتوا)
- پرداختن به ابزار پرکاربرد موبایل در جهت انتشار محتوای تبلیغاتی (بازاریابی موبایلی یا موبایل مارکتینگ)
- استفاده از ابزارهای پیام رسان در جهت جذب مخاطب (بازاریابی شبکه های اجتماعی موبایلی یا بازاریابی پیامکی)
- قراردادن محتوا در خروجی RSS
- اجرای خدمات سئوی داخلی و بهینه سازی سئو وبسایت (بهینه سازی سایت در موتورهای جستجو و ارتقای سئوسایت) برای ارتقاء و افزایش رتبه سایت در گوگل و افزایش ترافیک سایت (بازاریابی سئو یا سئو مارکتینگ)
- ارسال خبرنامه با محتوای مرتبط با فعالیت مشتری با دقت نظر در انتخاب محتوای جذاب
- جذب مشتری و بالا بردن ترافیک سایت از طریق ایمیل مارکتینگ و پرداختن به راهکارهای بازاریابی اینترنتی